לןגן

בצק פריך

מאת: אפרת בקשי, פורסם: 26/10/2017 | 00:51
בצק פריך

תקציר המתכון: יש תמונה למטה של המלצה לבצק פריך קל

קטגוריה: מאפים פריכים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. במיקסר גם וו גיטרה לשים קמח,סוכר, סוכר וניל ואבקת אפיה ולערבב.

  2. להוסיף את השמן והחמאה שחתכנו לקוביות.

  3. לבסוף את המיץ תפוזים.

  4. לערבב לבצק רך ונעים.

  5. להניח במקרר לחצי שעה.

  6. לחלק למספר חלקים ומכל חלק ליצור את העוגיה נרצויה.

  7. לאפות ב 180 מעלות עד הזהבה.

  8. לפזר סוכר בנדיבות.

  9. לערוך למלבן למלא לגלגל ולפרוס לפרוסות באלכסון אבל לא עד הסוף, רק את החלק העליון של הממולא.

  10. אני מלאתי בכמה מילויים שונים.

  11. מילוי תמרים כולם מכירים

  12. תמרים קינמון ואגוזים או פאקנים קצוצים.

  13. מילוי שני: שוקולד השחר ופרוסות שקדים

  14. מילוי שלישי: ריבת משמשים לרכך במיקרו למרוח ומעל לפזר חלבה ופיסטוקים או פאקנים.

  15. לאפות בתנור שחומם מראש ל180 ל25-35דקות. שזה מוכן לפזר אבקת סוכר

  16. להוסיף קצת סוכר לבצק מתוק או מלח לבצק מלוח, לבורקיטוס