פרחי כרובית בציפוי זהוב ( טבעוני, ללא ביצים)
מאת: ליאת קאדר, פורסם: 25/10/2017 | 07:44
תקציר המתכון:
תוספת בריאה , קריספית ומפנקת ביותר
קטגוריה: תוספות,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
כרובית חתוכה פרחים שבושלה במים רותחים עד לריכוך חלקי ( שלא יתרסק)
לציפוי
-
פירורי לחם מוזהבים
-
שמן לריסוס
לשים בקערה ולערבב עד ליצירת בלילה אחידה וחלקה
-
4 כפות גדושות קמח
-
1/4 כוס מים
-
1/4 כוס מי סודה ( אם אין אז אפשרי מים במקום ומעט אבקת אפיה)
תבלינים שאוהבים
-
מלח, מעט כורכום, מעט פפריקה, מעט פלפל מקאלף, מעט אבקת מרק, מעט פיטרוזיליה יבשה, אם אוהבים אז אפשר להוסיף מעט אבקת בצל/ שום
אופן הכנה
-
לסנן את הכרובית שבושלה
-
לתבול אותה היטב בבלילה שהכנו.
-
לצפות בפירורים מוזהבים
-
למרוח או לרסס בשמן
-
לאפות עד להזהבה
-
אני אפיתי על הרשת בסיר אקטיפרי כ14 דקות
-
ניתן לאפות בתנור טורבו אפייה 180 מעלות עד להזהבה טובה