פילה אמנון בתנור בהגשה אקסקלוסיבית
מאת: ליאת קאדר, פורסם: 25/10/2017 | 06:40
תקציר המתכון:
כשתגישו כזו מנה ליקיריכם הם יחשבו שהגיעו למסעדת יוקרה👍🏼☺️👌🏻😋
קטגוריה: דגים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
6 פילה דג אמנון בוואקום שהושרו במעט מיץ לימון ומלח גס כחצי שעה ונשטפו היטב
-
תיבול : מלח, פלפל מקאלף, מעט פיטרוזיליה יבשה, שמן זית, פפריקה , כורכום, פלפל צילי גרוס,
לקישוט
-
עגבניות שרי בצבעים פרוסות, פטריות טריות פרוסות, פיטרוזיליה/כוסברה ירוקה קצוצה, שיני שום פרוסות דק,פלפלים צבעוניים חתוכים קוביות, לימונים פרוסים ל4, פלפל חריף בצבעים פרוס, גזר חתוך , מעט שמן זית,לימון סחוט, מלח גרוס, פלפל גרוס,
-
ניתן לשים כל ירק שרוצים לקשט כיד הדימיון הטובה
אופן הכנה
-
מתבלים היטב את הדגים בתיבול ושמים למנוחה במקרר כחצי שעה.
-
מסדרים את הדגים על מגש עם נייר אפיה , מפזרים מעט מיץ לימון אם אוהבים ומקשטים בירקות כמו בתמונה.
-
מורחים מעט שמן זית ומפזרים מעט מלח גרוס ופלפל גרוס
-
מכסים בנייר אפיה ומכניסים לתנור שחומם מראש טורבו אפיה 190 מעלות עד שמוכן.
-
והמנה יפהפיה טעימה ויוקרתית👍🏼👍🏼😋👌🏻