לןגן

טחינה גולמית תוצרת בית

מאת: ליאת קאדר, פורסם: 24/10/2017 | 21:39
טחינה גולמית תוצרת בית

תקציר המתכון: טרי ואיכותי וללא חומרים משמרים . נטו שומשום.

קטגוריה: ללא גלוטן, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. במחבת איכותית לקלות את השומשום עד להזהבה קלה

  2. אפשר להיעזר בכף עץ

  3. ( להיזהר לא לשרוף)

  4. בעוד השומשום חם להעביר לבלנדר איכותי( אני השתמשתי בנינג׳ה)

  5. להוסיף 3-4 כפות שמן קנולה ( לזירוז הטחינה ולטחינה טובה) ולטחון עד ליצירת מחית חלקה.

  6. להעביר לכלי אחסון סגור היטב.

  7. מהטחינה הגולמית ניתן להכין טחינה מתובלת, ממרח חלבה ביתי, חלבה ביתית ...