תקציר המתכון: טרי ואיכותי וללא חומרים משמרים . נטו שומשום.
קטגוריה: ללא גלוטן, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
במחבת איכותית לקלות את השומשום עד להזהבה קלה
אפשר להיעזר בכף עץ
( להיזהר לא לשרוף)
בעוד השומשום חם להעביר לבלנדר איכותי( אני השתמשתי בנינג׳ה)
להוסיף 3-4 כפות שמן קנולה ( לזירוז הטחינה ולטחינה טובה) ולטחון עד ליצירת מחית חלקה.
להעביר לכלי אחסון סגור היטב.
מהטחינה הגולמית ניתן להכין טחינה מתובלת, ממרח חלבה ביתי, חלבה ביתית ...