לןגן

בריק במילוי גבינת פטה עזים וביצת

מאת: סיון מלול, פורסם: 24/10/2017 | 11:24
בריק במילוי גבינת פטה עזים וביצת

תקציר המתכון: בריק במילוי גבינת פטה עזים וביצת עין והביס אלוהיייייי... 3 מצרכים, זריזות ידיים וזה שלכם !!! מתכון/סיון מלול❤❤❤❤❤

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. גבינת פטה עזים לחתוך לפרוסות דקות...

  2. ביצים לפי כמות הסועדים

  3. וחב' עלי סיגר

  4. מחבת עם חצי ליטר שמן...

  5. ראשית נחתוך את הגבינה לפרוסות דקות

  6. נשבור ביצה בכוס נפזר מעט מלח ופלפל גרוס, לא לערבב כי אנחנו רוצים להגיע לתוצאה של ביצת עין ולא חביתה😉

  7. ניקח עלה של סיגר נחזיק בקצהו כאשר חצי עלה במחבת עם השמן החם והחצי השני באוויר ומייד נשפוך את הביצה באמצע העלה נניח פרוסת גבינה ונסגור את העלה שנשאר ביד השנייה זהירות רותח... נהפוך לצד השני להזהבה ונוציא לנייר סופג וכן הלאה... שוב את אותה הפעולה לשבור עוד ביצה ולבצע את השיטה של החצי עלה בשמן ביצה, פרוסת גבינה, סגירה והפיכה לצד השני להזהבה עם מישהי מתקשה בהסבר יש מלא סירטונים לאופן ההכנה ביוטיוב רק רשמו הכנת בריק ומייד יעלה לכן הסירטון.

  8. אפשר לוותר על הגבינה ואפשא להמיר בגבינה אחרת שאתם אוהבים