לןגן

קינוח לוטוס וקצפת

מאת: נורית גיספן, פורסם: 24/10/2017 | 08:26
קינוח לוטוס וקצפת

תקציר המתכון: שכבות של קצפת לוטוס וקצפת לבנה על מצע בישקוטים. קינוח מהיר וקל להכנה! טעיםםם קוצר מחמאות! בכלי הגשה מרכזי -הכינו את הכפיות!

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לבסיס

לקצפת

אופן הכנה

  1. לרפד כלי יפה לקינוח עם הבישקוטים או פירורי בסקויט

  2. בתחתית הכלי וגם מסביב, כמו בתמונות למטה.

  3. להמיס צנצנת לוטוס עם המכסה האדום.

  4. אפשר להכניס הצנצנת לקערית עמוקה ולמלא במים חמים.

  5. להקציף השמנת מתוקה, אינסטנד פודינג וניל

  6. והחצי כוס חלב לקצף יציב וחזק.

  7. לרסק  4-5 עוגיות הלוטוס לשברים קטנים אך לא אבקה..

  8. בקערה נוספת לשים קצפת לבנה והפירורי העוגיות ולערבב היטב.

  9. למלא הכלי עד מחצית הגובה בקצפת לבנה ופירורי עוגיות הלוטוס,

  10. ליישר  הקצפת. להכניס למקפיא.

  11. לקחת מעט  מהקצפת הלבנה לקערה,

  12. להוסיף לזה 2 כפות לוטוס שהמסנו.

  13. לערבב יפה ולהגיע לצבע אחיד.

  14. להוציא הקינוח מהמקפיא

  15. ולמרוח קצפת הלוטוס שיכבה אחידה על השכבה הראשונה.

  16.  על זה למרוח שוב שכבה שלישית בקצפת לבנה.

  17.  למעלה לסמן לב עם מיקד מתאים או מה שתרצו.. 

  18. למלא מיקד הלב עם לוטוס שכבה דקה וחלקה

  19. להוציא המיקד בעדינות, לזלף מסביב עם קצפת.

  20. אפשר רק לקשקש עם ממרח הלוטוס מלמעלה זה בהחלט מרהיב.

  21. אם רוצים ניתן לזלף מסביב עם קצפת,

  22. אפשר גם בלי הזילוף.

  23. ב ת י א ב ו ן !!!