לןגן

לחמניות קשות מבחוץ- בגט שרה יוסף

מאת: אפרת בקשי, פורסם: 23/10/2017 | 21:25

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשים בקערה מים שמרים סוכר להמתין עשר דקות

  2. להוסיף קמח ושאר המצרכים ולערבב לקבלת בצק נעים לכסות ולהתפיח בערך שעה ללוש ושוב התפתחה

  3. לחלק לכדורים ולתת מנוחה של 10 דקות לעשות צורה

  4. לעשות עם סכין 2 פסים באמצע הלחמניה להניח בתבנית עם נייר אפיה לתת לנוח לחמם תנור 200 מעלות ולאפות בערך חצי שעה

  5. לקחת כוס עם מים מעט מלח ומעט סוכר ולהבריש את הלחמניות ולאפות עוד כמה דקות

  6. לחמניה טעימה קשה מבחוץ ורכה בפנים