לןגן

כרעיים צלויות בתנור ברוטב ברביקיו מתוק של סבתא לאה

מאת: לאה מאיר, פורסם: 23/10/2017 | 19:44
כרעיים צלויות בתנור ברוטב ברביקיו מתוק של סבתא לאה

תקציר המתכון: טעיםםם בטירוף, ללקק ת'אצבעות, עוף צלוי מקורמל ברוטב מתקתק שילדים הכי אוהבים, מתחסל בקלות, מתכון קליל בלי הרבה התעסקות, 10 דקות והופ לתנור.

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

לרוטב

אופן הכנה

  1. מחחמים תנור ל-180 מעלות

  2. משמנים היטב תבנית חסינת חום עם שוליים גבוהים

  3. מניחים בשכבה אחת את חלקי העוף

  4. מכינים את הרוטב: מערבבים בקערה היטב את מרכיבי הרוטב + קופסת האננס עם הנוזל וחתיכות האננס ויוצקים על חלקי העוף

  5. מכסים עם נייר אפייה ומעל בנייר כסף

  6. צולים בתנור כשעה, מרחיקים את נייר האפייה ונייר הכסף וצולים 20 דקות נוספות עד שהעוף זהוב ומוכן לאכילה

  7. טיפ: ממליצה להכניס את העוף למקרר לשעה שעתיים כדי שהטעמים יתמזגו עם העוף

  8. כדאי נסו כולם מחכים שהוא יהיה מוכן, הוא תמיד טעיםםם והריח בבית ..

  9. בתיאבון! אז... כנסו למטבח וספרו איך היה