לןגן

קובה בורגול

מאת: סמדר לוק, פורסם: 23/10/2017 | 11:27
קובה בורגול

תקציר המתכון: קובה בורגול עיראקי

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לישטוף טוב את הבורגול כמה פעמים

  2. להשרות חצי שעה במים 2 סמ מעל הגובה.

  3. לסנן במסננת ליסחוט נוזלים בידים ולקערה .

  4. להתחיל להוסיף קמח מצה או סולת.ואת הקמח לערבב

  5. להוסיף לפי הצורך.

  6. להוסיף תבלינים .

  7. כורכום חצי כפית.פפריקה אדומה.כף.מלח.

  8. ואז להוסיף את השמן קנולה.עכשיו את המים בהדרגה לפי הצורך לבצק פלסטלינה.

  9. המלית.לטגן 2 בצלים גדולים קצוף ברבע כוס שמן.לנוסיף תבלינים כורכום פפריקה מתוקה וקצת חריפה בהרט ומלח להוסיף את הבשר בקר טחון 400 גרם כשש דקות.לערבב ולפורר עים מזלג.

  10. להכין קערה עים מים לטבילת הידים .לקחת מהבצק חתיכה גודל כדור פינג פונג.עים האגודל להרחיב את החור ליצור חלל ריק תוך כדי סיבוב הבצק על כף היד השניה.לקחת מהמלית ולהתחיל ליסגור.ככה תמיד ליטבול את הידים .להכין את כולם.

  11. לחמם שמן עמוק לא חם מידי .ולטגן עד להשחמה

  12. להוציא להניח על נייר סופג. בתאבון