לןגן

עוף במרינדה

מאת: אפרת בקשי, פורסם: 23/10/2017 | 09:51

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

למרינדה

אופן הכנה

  1. לערבב את כל מרכיבי המרינדה, לשפוך על חלקי העוף ולעסות.

  2. להכניס למקרר ל-

  3. 5-6 שעות/ לילה למיזוג הטעמים עם העוף.

  4. לשים את השוקיים בתבנית חסינה, לכסות ברדיד אלומיניום ולהכניס לתנור שחומם מראש 200 מעלות למשך כשעה.

  5. להוריד את חום התנור ל- 180 ולהסיר את רדיד האלומיניום.

  6. לתת לעוף לתפוס צבע כ- 20 דקות (לצבע אדום כתום).