לןגן

סולת קוקוס שקדים

מאת: אפרת בקשי, פורסם: 23/10/2017 | 07:32

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לערבב הכל טוב עם מיקסר ולתנור 180 מעלות וכשרואים שהשכבה העליונה מוכנה כבר מניחים בעדינות שקדים

  2. לבסוף לסירופ שצריך לשפוך מעל העוגה בסיר קטן מרתיחים כוס סוכר וכוס מים עם כוס לימון סחוט

  3. וכשהעוגה הצטננה שופכים עם כף מעל העוגה את הסירופ .