לןגן

פסטה מוקרמת

מאת: דסי ארנברג, פורסם: 23/10/2017 | 06:23
פסטה מוקרמת

תקציר המתכון: לארוחה מהירה. קלה. והכי חשוב טעימה

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחמם את הפסטה לפי ההוראות ולסנן.

  2. בסיר לטגן בצל. עד הזהבה. להוסיף פטריות מלח. פלפל שחור ומעט אגוז מוסקט. לערבב ולאדות קצת. להוסיף שמנת לבישול. וחלב. להביא לרתיחה.

  3. את הפסטה לשים התבנית. לשפוך מעל את הרוטב.

  4. לפזר גבינה צהובה. להכניס לתנור חום גבוה ל-5-7 דקות

  5. יאמיייי טעים!!!