לןגן

מגולגלות תמרים/3-4 יחידות/מלי מאירוב

מאת: Ettie , פורסם: 23/10/2017 | 05:58

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. תנור: F355

  2. בפודפרוססור לערבב 4 מצרכים ראשונים לתערובת פירורים.

  3. להוסיף שמן וחלב עד לקבלת בצק(לא לערבב יותר מידי כשמתקבל בצק).

  4. לחלק ל-4 חלקים ולעטוף בניילון לשעה.

  5. לרדד לעובי 1/2 ס״מ ולמלות בשוקולד, פירות יבשים, ממרח תמרים.

  6. לעשות חריצים בגודל העוגייה ולאפות בערך 40 דקות עד טיפה הזהבה והבצק צריך להישאר קצת רך.