תקציר המתכון: שכבות פנקייק , בננה , שוקולד וקצפת :)
קטגוריה: קינוחי כוסות, מספר מנות: 1, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
1. אופן הכנה של הפנקייקים : מערבבים את כל החומרים היבשים , יוצרים גומה ולתוכה מוסיפים את החלב ביצה טרופה והשמן. בוחשים בעזרת כף עץ עד שאין גושים. ממתינים 5 דקות. יוצקים את התערובת באמצעות מצקת קטנה למחבת טפלון. לשמן קלות מדי פעם. לטגן על אש בינונית כ- דקה מכל צד.
כאשר הפנקייקים מוכנים : מניחים פנקייק אחד בתחתית הכוס , ומעליו שוקולד מריר מומס עם שמנת מתוקה . על השוקולד שמים שכבת בננה חתוכה , מעל הבננה מניחים פנקייק , שוב שכבת שוקולד , מעליה שכבת זילוף מקצפת ושוב את אותו התהליך . סוגרים את הכוס עם פנקייק ומעל זה שמים קצפת ודובדבן.