לןגן

חלות אליפות!

מאת: Nitsan Matalon-Haser, פורסם: 23/10/2017 | 04:07

תקציר המתכון: חלות לשבת , כל כך קל וטעים!

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לערבב את כל המצרכים לפי סדר הרשימה

  2. ללוש את הבצק טוב עם הידיים עד שמרגישים שהוא רך ונעים

  3. לעשות כדור גדול ולשים בקערה גדולה

  4. לכסות את הקירה עם שקית ( אני שמה שקית זבל ) ועליה לשים שמיכה עבה 0 אם יש מפזר חום בבית זה יתנפח מהר ויצא פצצה בימים קרים )

  5. לחכות לתפיחה ראשונה עד להכפלת הכמות

  6. לאחר תפיחה ראשונה לקלוע חלות ושוב לתת לזה לתפוח קלות ( בערך חצי שעה )

  7. בינתיים לחמם תנור ל 170 מעלות

  8. מברישים עם ביצה

  9. מפזרים : שומשום/שקדים/ גרעינים וכו׳

  10. מכניסים לתנור ל30 דק בערך ב 170 מעלות עד שמשחים

  11. בתיאבון!