לןגן

פשטידת בצל

מאת: Nitsan Matalon-Haser, פורסם: 23/10/2017 | 03:46
פשטידת בצל

תקציר המתכון: פשטידה או מאפינס שכל ילד ירצה לאכול

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

מצרכים

אופן הכנה

  1. -מחממים תנור מראש ל180 מעלות.

  2. -מטגנים את הבצל הלבן עם 3 כפות שמן זית/קנולה עד להזהבה ( מעבר לזה לא שמים שמן נוסף בתערובת הפשטידה).

  3. -מוסיפים את הבצל הירוק, מערבבים כחצי דקה ומסירים מהאש. מצננים ומעבירים לקערה.

  4. -מוסיפים לקערה קמח תופח, 2 ביצים וגבינות. מתבלים באבקת מרק, מלח ופלפל שחור.

  5. –משמנים תבנית שקעים או אינגליש קייק ויוצקים את התערובת. אופים במשך כ-30 דקות (תבנית שקעים) – 40 דקות (תבנית אינגליש קייק) עד להזהבה יפה.

  6. הערה: להכנת פשטידת בצל פרווה ניתן לוותר על הגבינות.