לןגן

לחמניות עם אגוזים

מאת: שרה יוסף, פורסם: 22/10/2017 | 23:58

תקציר המתכון: רכות וטעימות

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשים בקערה שמרים סוכר וכוס מים לערבב לחכות 10 דקות

  2. להוסיף לקערה את הקמח אבקת אפיה וכוס מים ולמשיך לערבב להוסיף מלח אגוזים ואת השמן לערבב לקבלת בצק רך ונעים לכסות להתפיח חצי שעה ללוש ושוב התפחה 20 דקות

  3. לחלק לכדורים לקמח מעט

  4. לתת לנוח

  5. אפשר להניח בתבניות עם שקעים או להניח בתבנית על נייר אפיה

  6. למרוח ביצה עם כף מים וכף סוכר עם קורט מלח

  7. לפזר מעט שומשום

  8. לחמם תנור 180 מעלות

  9. לאפות עד לקבלת צבע חום יפה בערך חצי שעה

  10. הלחמניה יוצאת רכה וטעימה

  11. בהצלחה 💓