קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 25, זמן הכנה: 1 שעות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
1. מרתיחים את השמנת. יוצקים על השוקולד. מחכים דקה ומערבבים עד לאיחוד. אם רוצים מוסיפים דברים למילוי- כמו אגוזים קצוצים או פייטה.
יוצקים את התערובת לכלי מלבני, מומלץ להשתמש בכלי בגודל מתאים אשר יגרום למסה להיות מעט גבוהה (גובה של 2 ס"מ). מומלץ להשתמש בתבית מרובעת בגודל 10X10 ס"מ.
מקפיאים את המסה. לאחר מכן חותכים את הגנאש הקפוא לקוביות בגודל שאתם אוהבים. את הקוביות נטבול לאחר מכן בשוקולד המטומפרר.
מטמפררים שוקולד- בקערה, על בן מארי, ממיסים 400 גר' שוקולד מריר לטמפ של 50 מעלות. לאחר מכן מוסיפים שארית השוקולד (100 גר') ומערבבים לאיחוד.
מחכים לירידת הטמפ' של השוקולד ל31 מעלות.
טובלים את קוביות הגנאש הקפואות בשוקולד המטומפרר, ניתן לטבול בעזרת מזלג ומומלץ להשתמש באביזרי טבילת שוקולד מקצועיים. לאחר הטבילה חשוב לנער היטב את הפרלין מעודפי שוקולד.
מדי פעם יש לבדוק את טמפ' השוקולד ובמידה והטמפ' יורדת מ31 מעלות לחמם אותו מעט על בן מארי. לשמור במקרר.