קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
ראשית ננקה את העוף,
נניח במסננת.
בקערה לערבב 1/3 כוס שמן, 4 שיני שום כתוש,
כף גדושה פפריקה הונגרית, חצי כפית פלפל שחור, כף אבקת מרק עוף,
, כף גדושה קטשופ וחצי כוס רוטב צ׳ילי מתוק, מלח.
נניח את העוף בקערה ונעסה אותו היטב עם מרינדת התבלינים.
להכניס למקרר לפחות לשעתיים לספיגת טעמים.
בינתיים, נקלוף את התפוחי אדמה והבטטה.
נפרוס כל אחד מהם, לפלחים, ולא עד הסוף,
שיראו כמו צורת מניפה.
בקערה רחבה נערבב את העוף והתפוא ד והבטטות,
בבלילה של העוף.
נסדר על תבנית,
נכניס לתנור על מצב גריל בחום של 220 מעלות.
ניתן צריבה של לפחות חצי שעה ,לאחר מיכן נכסה את התבנית בנייר כסף , נוריד טמפרטורה ל 200 מעלות
למשך שעה נוספת , עד לריכוך .
בתאבון ובהצלחה 🌹