לןגן

פרוסות חצילים אפויים בתנור

מאת: ליאת קאדר, פורסם: 22/10/2017 | 03:32
 פרוסות חצילים אפויים בתנור

תקציר המתכון: אני מאלה שלא מטגנות... אז אופה בתנור ויוצא יאמייי😋😋👍🏼👌🏻בקלי קלות , בריא ואף נראה כמטוגן

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לפרוס את החצילים לפרוסות.

  2. לפזר מעט מלח גס וחצי לימון סחוט למניעת השחרת החצילים ולתת מנוחה של כ1/2 שעה.

  3. להספיג את החצילים הפרוסים עם נייר סופג.

  4. למרוח היטב את החצילים בשמן ( אני שמתי 8 כפות על הכמות שהכנתי, מגש מלא).

  5. לסדר על מגש ללא נייר אפייה. מומלץ להניח את החצילים בשיכבה אחידה על המגש.

  6. לחמם תנור מצב גריל 270 מעלות .

  7. להכניס את המגש עם החצילים בשלב הכי עליון של התנור( צרפתי תמונה ) ולהשחים היטב.

  8. להפוך את החצילים ולהשחים צד שני.

  9. יוצא חלוםם ואפילו נראה כמטוגן

  10. ניתן לפזר כוסברה קצוצה ופיטרוזיליה קצוצה ולהגיש

  11. חלום של חצילים יאמיי

  12. מומלץ להכין כריך סביח👌🏻👌🏻😋👍🏼