לןגן

רולדה

מאת: אפרת בקשי, פורסם: 21/10/2017 | 22:17

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להקציף 4 ביצים חצי כוס סוכר וקורט מלח לקציפה תפוחה ובהירה מוסיפים חצי כוס קמח רבע כפית א אפיה ושלוש כפות שוקולית מנופים ומערבבים בתנועת קיפול עד איחוד שופכים את העיסה בתבנית על נייר אפיה משומן אופים בתנור שחומם מראש בחום 160מעלות 8-10 דקות (לא לייבש) מוצאים ומקררים לגמרי

  2. מכינים קרם

  3. להקציף שמנת מתוקה או צמחית עם כף סוכר למרוח על העוגה הקרה לקלף הנייר תוך כדי גלגול קישטתי בשוקולד מריר מומס אפשר כל קישוט