לןגן

ירקות צלויים בתנור של סבתא לאה

מאת: לאה מאיר, פורסם: 21/10/2017 | 19:16
ירקות צלויים בתנור של סבתא לאה

תקציר המתכון: יאמיייי ירקות עם תיבול עדין, מעדן, מנה מהירה להכנה והכי חשוב אפשר לאכול הרבה כי זה פשוט טעיםםם

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

תבלינים

אופן הכנה

  1. בקערה גדולה שמים את כל הירקות, מוסיפים את השמן, התבלינים ומערבבים הכל בידיים עד שכל הירקות עטופים היטב בתבלינים ובשמן

  2. מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה ומסדרים בשכבה אחת לא בגבהים ככה שכל הירקות ייאפו בצורה מושלמת.

  3. מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות ל- 40-50 דקות עד להזהבה קלה

  4. טיפ: לאפיית כל הירקות בצורה מושלמת, ממליצה לחתוך אותם לגודל שווה בערך לגודל ס"מ וחצי

  5. זהו מוכן! אפשר לחגוג.

  6. בתיאבון! אז... כנסו למטבח וספרו איך היה