לןגן

פאי אישי במילוי קרם משגע ופירות העונה

מאת: סוניה סאני בן הרוש, פורסם: 21/10/2017 | 09:54
פאי אישי במילוי קרם משגע ופירות העונה

תקציר המתכון: קינוח משגע ויפייפה לאירוח או סתם לפינוק המשפחה❤❤

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

מצרכים

לקרם מסקרפונה

לקישוט

אופן הכנה

  1. אופן ההכנה:

  2. מחממים תנור ל-170 מעלות.

  3. בתבניות עגולות קטנות ומעוצבות מניחים ריבוע של בצק פריך ומהדקים טוב טוב בכל הדפנות בפנים וחותכים את הבצק שנותר.

  4. מחוררים בעזרת מזלג את הבצק שבתחתית התבנית על מנת שלא יתפח באפייה.

  5. אופים בתנור שחומם מראש כ-20 דקות או עד להזהבה יפה.

  6. בינתיים מתחילים להקציף את השמנת מתוקה ומוסיפים את המסקרפונה,אבקת הסוכר והפודינג עד לקבלת קרם יציב.

  7. מעבירים את הקרם לשקית זילוף וממלאים את הפאי האישי שאפינו .

  8. מקשטים בפירות העונה ושומרים בקרור.

  9. בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤