לןגן

מרק גרונות הודו ואטריות בינוניות

מאת: ליאת קאדר, פורסם: 21/10/2017 | 05:02
מרק גרונות הודו ואטריות בינוניות

תקציר המתכון: מנה חגיגה , בריאה ,טעימה, חמימה ומפנקת ובכל שבוע מככבת אצלנו בבית קיץ, חורף , סתיו ואביב😋👌🏻😋☺️

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לאחר שהגרונות מבושלים היטב( מומלץ בסיר לחץ) להוסיף למי הבישול הרותחים איטריות בינוניות, כורכום, מעט אבקת מרק, פלפל מקאלף, פיטרוזיליה יבשה , מעט קינמון ומעט הל טחון( את ההל הטחון המליצה לי להוסיף חברה יקרה ואלופה, מלי יהודה) . חלוםם.

  2. לבשל מספר דקות עד לריכו האטריות .

  3. בהגשה לפזר מעט שקדי מרק וגבעול בצל ירוק קצוץ

  4. משדרג יאמי