לןגן

שוקיי עוף , תפוא, בטטה ובצל בתנור

מאת: ליאת קאדר, פורסם: 21/10/2017 | 04:51
שוקיי עוף , תפוא, בטטה ובצל בתנור

תקציר המתכון: מנה לבבית ומפנקת שאני מגישה כל שישי בערב לנסיכים שלי❤️

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

תבלינים בקערה

אופן הכנה

  1. לשים בקערה את העופות והירקות החתוכים. לערבב את כל חומרי התיבול בקערה ולצקת על הירקות והעוף ולערבב היטב.

  2. לסדר על תבנית עם נייר אפיה .

  3. לפזר מעט שומשום ופיטרוזיליה יבשה( מחנות תבלינים)

  4. לכסות בנייר אפיה ולאפות בצנור שחומם מראש טורבו אפיה 190 מעלות עד שמוכן

  5. לפזר ירוקים קצוצים ולהגיש👌🏻😋😋👍🏼מנה חלומית שהילדים שלי הכי אוהבים

  6. את המגש אני מניחה בשלב אחד פחות מהשלב האמצעי של התנור.