לןגן

קציצות אפונה וכרפס

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 20/10/2017 | 02:33
קציצות אפונה וכרפס

תקציר המתכון: מאכל ילדות

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1.  להכנת הרוטב

  2. לטגן ברבע כוס שמן  בצל לרצועות עד להשחמה,להוסיף חצי כפית כורכום,שקית אפונה סנפרוסט שטופה ,פלפל שחור גרוס,3 גבעולי כרפס (סלרי) חתוכים גס כולל עלים ,כוס וחצי מים רותחים עם כף אבקת מרק עוף ,להביא לרתיחה ,כשהכל מבעבע לגלגל קציצות לסיר מידי פעם לנענע את הסיר ולהרטיב הקציצות עם כף ברוטב...להמניך להבה לבשל 20 דקות

  3. עם מכסה סגור .

  4. נסיר מכסה נעטר בכוסברה נבשל ללא מכסה לעוד 15 דקות מידי פעם להרטיב את הקציצות מאת אילנית בניזרי