לןגן

פשטידה מושלמת

מאת: רעות נתנאל, פורסם: 19/10/2017 | 23:18
פשטידה מושלמת

תקציר המתכון: רכיבי הבייסיק של הפשטידה הזו הופכים אותה למושלמת. ניתן להוסיף לה כל דבר והיא תצא מדהימה.

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. אני קונה בצק עלים וחותכת לפי צורת התחתית של התבנית.שמה בתנור ל5 דק על 160 מעלות ומוציאה כשהוא קיבל טיפה צבע.

  2. מטגנת את הבצלים ומוסיפה את הכרישה(אני שמה בערך 3 גבעולים לבנים) תקצצו איך שבא לכן.

  3. לערבב את כל שאר המצרכים בקערה ולשים על הבצק עלים. (אני מפרגנת בגבינות לא יודעת כמויות).

  4. להכניס לתנור ל30 דק על 160 מעלות- לפעמים אני נותנת לה עוד 10 דק ככה על חום טיפה יותר גבוהה.

  5. **אתן יכולות לשחק עם המתכון ולשים במקום הבצל והכרישה שילוב של טונה עם תירס וכדומה..

  6. בתאבון:)