תקציר המתכון: רכיבי הבייסיק של הפשטידה הזו הופכים אותה למושלמת. ניתן להוסיף לה כל דבר והיא תצא מדהימה.
קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד
אני קונה בצק עלים וחותכת לפי צורת התחתית של התבנית.שמה בתנור ל5 דק על 160 מעלות ומוציאה כשהוא קיבל טיפה צבע.
מטגנת את הבצלים ומוסיפה את הכרישה(אני שמה בערך 3 גבעולים לבנים) תקצצו איך שבא לכן.
לערבב את כל שאר המצרכים בקערה ולשים על הבצק עלים. (אני מפרגנת בגבינות לא יודעת כמויות).
להכניס לתנור ל30 דק על 160 מעלות- לפעמים אני נותנת לה עוד 10 דק ככה על חום טיפה יותר גבוהה.
**אתן יכולות לשחק עם המתכון ולשים במקום הבצל והכרישה שילוב של טונה עם תירס וכדומה..
בתאבון:)