לןגן

לחמניות ממולאות בבשר ופיטריות

מאת: סיון אסולין מלול, פורסם: 19/10/2017 | 21:13
לחמניות ממולאות בבשר ופיטריות

תקציר המתכון: לחמניות ממולאות בבשר ופיטריות מושלמותתת בכלום עבודה

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ל- 6 מנות: @סיון מלול@

  2. 300 גר' בשר בקר טחון עם שומן, קופסאת פיטריות שמפיניון חתוכות, חצי צרור כוסברה, חצי צרור פטרוזיליה, בצל סגול גדול קצוץ, קורט בהרט, כמון כפית, פלפל גרוס ומלח לפי הטעם.

  3. 6 לחמניות או פיתות, טחינה לפי הוראות היצרן.

  4. נטגן את הבצל להשחמה מלאה נוסיף את הפיטריות לאחר שסוננו מנוזלים ל 10 דק' לאחר מכן את הבשר לפורר עם מזלג תוך טיגון עד שהוא משנה את צבעו... לתבל בכל התבלינים והעלים... למלא כל לחמניה להבריש את כולה במעט שמן זית ולהניח על נייר אפייה. לאפות על חום 200 מעלות עד לקבלת קריספיות מבחוץ. לזלף טחינה או להניח בצלוחית ליד מה שבא לכם. בהצלחה 😘😘😘

  5. לה היה טעים ומה איתכם??? שתפו אותנו בתמונות וכמובן אם נהננתם