לןגן

קציצות מטוגנות לצד תפוחי אדמה קריספים😍

מאת: שרונה לויאן, פורסם: 17/10/2017 | 14:52
קציצות מטוגנות לצד תפוחי אדמה קריספים😍

תקציר המתכון: קציצות מטוגנות יאמי יאמי בתוספת תפוחי אדמה קריספים ומתובלים עשויים בסיר שיוצא יותר טעים מבתנור❤️❤️❤️❤️

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. אופן ההכנה:

  2. מקלפים את התפוחי אדמה וחותכים בצורה של צ'יפס אבל בצורה יותר גסה , שוטפים טוב טוב ומניחים במסנן ,כמה דקות. לאחר מכן, מחממים את הסיר ושמים בערך חצי כוס שמן בכוס חד פעמי לשתיה קרה בסיר ומוסיפים את התפוחי אדמה ואת התבלינים עם המלח מעל התפוחי אדמה ומערבבים טוב טוב, משאירים על אש 🔥 גבוהה ומדי פעם מרימים את סיר מהאש ומקפיצים באוויר את התפוחי אדמה, הסיר חייב להיות סיר טפלון או כל סוג לא דביק, חוזרים על הפעולה הזאת כל כמה דקות ולא זזים מליד הסיר , אפשר גם לערבב עם כף אך צריך בזהירות שתפוחי אדמה לא יתרסקו, כשמקפיצים אותם באוויר זה שומר על צורתם של תפוחי אדמה ונשארים שלמים , לאחר כמה דקות שכל התפוחי אדמה הזהיבו ותפסו את הצבע של התבלינים טוב טוב מכסים את הסיר ומורידים את הלהבה לחצי , לא אש 🔥 גבוהה ולא אש 🔥 נמוכה בינוני, ומדי פעם חוזרים על הפעולה של הקפצה, כש רואים שתפוח אדמה מבושלים ורכים, מורידים את המכסה מנמיכים את האש ונותנים לכל האדים לצאת מהסיר על מנת שהמנה תצא קריספי, רצוי סיר עם תחתית רחבה כמו סוטאג'

  3. בהצלחה רבה ובתיאבון❤️❤️❤️❤️