לןגן

פשטידת פטריות ובצל פרווה ללא קמח

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 17/10/2017 | 04:49
פשטידת פטריות ובצל פרווה ללא קמח

תקציר המתכון: איזה ריח בבית להתעלףף

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן את הבצל בשמן עד להזהבה

  2. להוסיף את הכורכום ולערבב

  3. נוסיף את הפטריות ושאר התבלינים ונקפיץ 5 דקות

  4. בקערה נטרוף במטרפה ידנית את הבצים ,נוסיף את הטחינה ונטרוף

  5. עד לאיחוד ...כעת נוסיף את הפטריות והבצל שטיגנו  ...את הפטרוזליה והכוסברה ...נוסיף שוב מעט מלח ופלפל שחור גרוס נערבב היטב

  6. נשמן תבנית אינגליש קייק או עגולה קוטר 24 נרפד בנייר אפיה נאפה בחום 180 מעלות כ 35 דקות עד שנועצים קיסם ויוצא יבש ועד להזהבה מלאה !