לןגן

קיש ברוקולי

מאת: אתי ממן, פורסם: 17/10/2017 | 01:50
קיש ברוקולי

תקציר המתכון: אחד המאכלים האהובים עלי

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להכנת בצק פריך - בקערת מיקסר וו לישה מערבבים קמח, חמאה רכה, ביצה, חלמון, מלח, מערבבים עד לקבלת בצק רך, עוטפים בניילון נצמד, מכניסים למקרר לחצי שעה, משמנים תבנית פאי, מרדדים את הבצק ומהדקים גם בדופן.

  2. להכנת מלית - שמים את הברוקולי בסיר עם מים ומביאים לרתיחה קלה ומסננים, בקערה נוספת מערבבים שמנת מתוקה, ביצים, גבינה צהובה, בצל מטוגן, מלח, פלפל, אגוז מוסקט ומערבבים, מסדרים את הברוקולי בצפיפות על הבצק, יוצקים את הבלילה, אופים 170 מעלות כ 40 דקות.

  3. באהבה אתי ממן