לןגן

כרובית בתנור בציפוי פריך של סבתא לאה

מאת: לאה מאיר, פורסם: 16/10/2017 | 21:14
כרובית בתנור בציפוי פריך של סבתא לאה

תקציר המתכון: תוספת מושלמת, טעימה בטירוף עם ציפוי מפנק ללא טיגון והטעם יאמיזזז, בונוס גם הטבעונים יכולים להשתתף בחגיגה.

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מכניסים את הכרובית בשלמותה לסיר עם מים קרים (מהברז) עד לכיסוי וקצת מעל הכרובית

  2. מוסיפים כף מלח לימון, מביאים לרתיחה, מנמיכים להבה ומבשלים 4-5 דקות נוספות, מכבים להבה, מסננים מקררים ומפרקים בזהירות לפרחים

  3. בקערה מערבבים היטב את הקמח, אבקת אפייה, שומשום, פירורי לחם, פפריקה מתוקה, שום גבישי או אבקת שום או שום כתוש, מרק עוף, עשבי תיבול יבשים, מלח, פלפל שחור, פפריקה חריפה

  4. מחממים תנור ל-220 מעלות טורבו + תבנית מרופדת בנייר אפייה

  5. מצפים כל פרח כרובית בתערובת הקמח והתבלינים ומסדרים יפה על התבנית

  6. מזליפים שמן זית או שמן קנולה בנדיבות, יותר שמן יותר טעים!! שימו בכייף!!

  7. מכניסים לתנור ל-30 דקות או עד להזהבה עמוקה

  8. בתיאבון! אז... כנסו למטבח וספרו איך היה