לןגן

עוגת פרג עם שוקולד ואגוזים

מאת: שרה יוסף, פורסם: 16/10/2017 | 10:09
עוגת פרג עם שוקולד ואגוזים

תקציר המתכון: טעימה ומיוחדת

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להקציף חלבונים עם סוכר לקבלת קצף יציב להנמיך את המיקסר להוסיף את החלמונים להמשיך להקציף להוסיף את השמן לאט להוסיף את המיץ

  2. לערבב את היבשים התפוח גרידת לימון והרום ולהוסיף למיקסר ולערבב מעט שלא יהיו גושים

  3. לחמם תנור 180 מעלות ולאפות 40 דקות לבדוק עם סכין כשמוכן להוציא לעדות כמה חורים העוגה ולהוסיף את הקרם שוקולד לתת להתקרר מעט ולפזר מעל אגוזים