ספגטי ברוטב סלסה עגבניות טריאקי וביצים קשות
מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 15/10/2017 | 08:32
תקציר המתכון:
ימי ימי🍝🍝
קטגוריה: פסטה,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
לרוטב
-
2 כפיות שום כתוש
-
1 גמבה קצוצה
-
2 עגבניות מגורדות
-
1 כף דבש
-
2 כפות רוטב טריאקי
-
1 קופסת קטנה של רסק עגבניות של 100 גרם
-
1 כפות שטוחה פפריקה גרוסה חריפה
-
1 כפית שטוחה פלפל שחור גרוס
-
1/4 כפית מלח או לפי הטעם
-
2 ביצים קשות חותכים לקוביות קטנות
-
אופן ההכנה
-
1) מטגנים את השום ל2 דק🕰
-
2) מכניסים את הגמבה וממשיכים לטגן תוך כדי עירוב
-
3) מוסיפים את כל השאר המרכיבים ומבשלים לעוד5 דק
-
ורק בסוף מוסיפים את הביצים
-
4) שמים בצלחת את הספגטי עם רוטב כמה שרוצים
-
בתיאבון
אופן הכנה
-
1) מטגנים את השום ל2 דק🕰
-
2) מכניסים את הגמבה וממשיכים לטגן תוך כדי עירוב
-
3) מוסיפים את כל השאר המרכיבים ומבשלים לעוד5 דק מוסיפים את הביצים רק בסוף
-
4) שמים בצלחת את הספגטי עם רוטב כמה שרוצים
-
בתאבוו🍽