לןגן

ספגטי ברוטב סלסה עגבניות טריאקי וביצים קשות

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 15/10/2017 | 08:32
ספגטי ברוטב סלסה עגבניות טריאקי וביצים קשות

תקציר המתכון: ימי ימי🍝🍝

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

לרוטב

אופן הכנה

  1. 1) מטגנים את השום ל2 דק🕰

  2. 2) מכניסים את הגמבה וממשיכים לטגן תוך כדי עירוב

  3. 3) מוסיפים את כל השאר המרכיבים ומבשלים לעוד5 דק מוסיפים את הביצים רק בסוף

  4. 4) שמים בצלחת את הספגטי עם רוטב כמה שרוצים

  5. בתאבוו🍽