לןגן

מקלובה נהדרת

מאת: Rachel Palombo, פורסם: 14/10/2017 | 14:24

תקציר המתכון: קצת מורכב אבל סיר אחד שיש בו הכל וטעים!

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מקלובה -

  2. מבשלים אורז חצי בישול ומסננים.צולים ירקות אנטיפסטי ומטגנים פרוסות תפוחי אדמה. ואחריהם מטגנים בצל קצוץ. מסדרים את הסיר- קצת שמן, תפוחי אדמה בתחתית, שכבת אורז מהדקים ואז אנטיפסטי(גזר פלפל סלרי עגבניות חציל) שכבת אורז שניה ומהדקים. יוצקים מים עם תבלינים כורכום מלח בהרט וקארי עד כיסוי וקצת יותר מביאים לרתיחה ואז על אש קטנטנה כשעה