לןגן

מקלובה - אורז, ירקות ובשר

מאת: ליאת קאדר, פורסם: 14/10/2017 | 14:00
מקלובה - אורז, ירקות ובשר

תקציר המתכון: מנה עשירה, צבעונית ומפנקת , המשלבת את כל אבות המזון בסיר אחד👌🏻👍🏼😋

קטגוריה: אורז, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

הירקות שהשתמשתי

אופן הכנה

  1. לתבל את הבשר בפלפל מקאלף , 2-3 כפות שבבי בצל מטוגן ומלח

  2. לתבל את הירקות האפויים במלח , 3 כפות שבבי בצל מטוגן, מעט פלפל מקאלף ומעט פיטרוזיליה יבשה.

  3. לתבל את האורז במלח, מעט אבקת מרק, פלפל מקאלף, מעט שמן, פיטרוזיליה יבשה, מעט קינמון, מעט שמן , מעט כורכום, מעט פפריקה,

  4. לשים בסיר מעט שמן, לסדר פרוסות תפוא ובטטות שתובלו במלח כורכום ומעט אבקת מרק ופיטרוזילייה. יבשה. מעל לשים את הירקות האפויים/ המטוגנים.

  5. מעל לשים את קוביות הבשר המבושל.

  6. מעל לשים את האורז המתובל. לנעוץ את שם השום בתוך האורז.

  7. להוסיף 6 כוסות מים רותחים , ( בכוס אחת הוספתי מספר שיערות זעפרן עד ליצירת צבע צהוב. משדרג טעמים).

  8. לכסות במכסה ומגבת ולבשל על אש נמוכה עד לאידוי .

  9. להפוך על צלחת הגשה ולהתענג מארוחת מלכים😋😋👌🏻❤️