לןגן

לביבות תפוא״ד כשל״פ-דורית כהן

מאת: דורית כהן, פורסם: 14/10/2017 | 08:21
לביבות תפוא״ד כשל״פ-דורית כהן

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לבשל את התפוחי אדמה עד לריכוך מלא.

  2. לסנן מנוזלים ולמעוך לפירה.

  3. אחרי שהתקרר להוסיף שני בצלים

  4. קצוצים דק דק שטוגנו

  5. ביצים,

  6. את קמח המצה , קמח תפוחי אדמה,

  7. פטרוזיליה קצוצה דק דק,

  8. מעט מלח, כורכום ופלפל שחור גרוס.

  9. ליצור מהעיסה כדורים,

  10. ולטגן בשמן.

  11. רצוי מראש להכפיל כמויות,

  12. ממכרות וטעימות

  13. בתאבון ובהצלחה 🌹