לןגן

עופות בתנור במילוי אורז ובשר טחון

מאת: ליאת קאדר, פורסם: 14/10/2017 | 06:43
עופות בתנור במילוי אורז ובשר טחון

תקציר המתכון: מנה מושלמת והכל בתבנית אחת ( אורז, עוף וגם בשר)

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

למילוי

לתיבול העופות

אופן הכנה

  1. לערבב את חומרי המילוי:

  2. האורז המבושל, הבשר. המבושל, הירוקים ומעט אבקת המרק ושבבי הבצל ולהניח בצד.

  3. למלא את העופות ולסגור עם קיסמים.

  4. את חומרי תיבול העוף לשים בקערה ולערבב ולמרוח על העופות.

  5. להניח את העופות על מגש עם נייר אפיה ולצקת את הרוטב שנשאר על העופות.

  6. לפזר מעט שומשום.

  7. לכסות את העופות בתבנית חד פעמית ולאפות בתנור שחומם מראש תכנית טורבו אפיה 200 מעלות עד שמוכן.

  8. מנה דלישס חלומית👌🏻👌🏻👍🏼😋🍗🍗🍗