לןגן

שעועית ירוקה מוקפצת עם פיצוחים

מאת: סוניה סאני בן הרוש, פורסם: 14/10/2017 | 05:16
שעועית ירוקה מוקפצת עם פיצוחים

תקציר המתכון: תקראו לזה איך שתרצו, סלט חם או תוספת לארוחה, זה פשוט טעיםםםםםם,אתן חייבות להכין😍😍😍

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

מצרכים

אופן הכנה

  1. מרתיחים מים בסיר עם חצי כפית מלח.

  2. כשהמים רותחים מוסיפים את השעועית ומבשלים כ-7 דקות בערך עד שהשעועית מתחילה להתרכך אבל לא לגמרי.

  3. מסננים היטב מנוזלים.

  4. במקביל מחממים 2 כפות שמן זית במחבת גדולה או בווק, מוסיפים את פרוסות השום ומטגנים תוך כדי ערבוב כחצי דקה.

  5. מוסיפים את הפיצוחים ומטגנים כשתי דקות תוך כדי עירבוב.

  6. מוסיפים את הפטריות הפרוסות וממשיכים לטגן עוד שתיים שלוש דקות.

  7. מוסיפים את השעועית, מלח ופלפל שחור גרוס ושתי כפות שומשום ומטגנים כ- 5 דקות.

  8. מוסיפים 3 כפות טריאקי, 3 כפות סילאן, 3 כפות צ'ילי מתוק וכף שמן שומשום ומערבבים היטב.

  9. ממשיכים לטגן עוד שתיים שלוש דקות ומכבים את האש.

  10. מעבירים לכלי הגשה ומפזרים מעל עוד 2 כפות של שומשום.

  11. בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤