לןגן

סחוג ירוק בשיטת הבישול

מאת: ליאת קאדר, פורסם: 14/10/2017 | 04:46
סחוג ירוק בשיטת הבישול

תקציר המתכון: סחוג טעיםםםם מכינה כמות, מקפיאה מנות קטנות עטופות היטב ושולפת כל פעם🌶🌶🌶🌶👍🏼😋

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

תבלינים

אופן הכנה

  1. טוחנים במגימיקס את הפלפלים השומים והירוקים

  2. עד ליצירת עיסה אחידה

  3. מעבירים לסיר ומבשלים תוך כדי ערבוב עד לרתיחה טובה, כ7-10 דקות.

  4. מוסיפים תיבול: מלח, כמון, פלפל מקאלף, כוסברה גרגירים טחונה,

  5. מצננים.

  6. מוסיפים שמן ולמקרר.

  7. ניתן להקפיא מנות קטנות ולשלוף כשרוצים.

  8. יאמייי