לןגן

קבב אפוי עם מקל קינמון

מאת: ליאת קאדר, פורסם: 14/10/2017 | 04:28
קבב אפוי עם מקל קינמון

תקציר המתכון: טעים חגיגי ומרשים

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לעבד היטב היטב את כל החומרים והתבלינים בקערה עד ליצירת עיסה אחידה.

  2. להכין קבבים

  3. ולהוסיף חצי מקל קינמון כמו בתמונה.

  4. לאפות / לטגן/ לצלות

  5. אני אפיתי על הרשת בסיר אקטיפרי( טיגון ללא שמן, ), 12 דקות.

  6. אם מכינים בתנור אז שווה להכין על רשת מתחתן מגש אבל לכסות את הקבבים שלא יתייבשו

  7. ניתן לכסות במגש חד פעמי

  8. תכנית אפיה 250 מעלות

  9. יוצא יאמייי

  10. להגיש לצד סחוג וטחינה וירקות ופיתה👍🏼👍🏼🌶👌🏻😋