תקציר המתכון: טעיםםםםם
קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
ללוש היטב את כל החמרים פרט למלח
להוסיף המלח
להתפיח עד הכפלת הנפח
להוציא אויר ולהתפיח בשנית
להוציא אויר וליצור צורה
(אני השתמשתי בתבנית חד-פעמים אינגליש קייק)
להכניס לתבנית עם נייר אפיה / תבנית משומנת
לעבוד בידיים משומנות
לא להוסיף קמח !!!
לחרוץ בסכין חדה פסים ולפזר מעט קמח
לאפות בתנור מחומם מראש 250 מעלות כרבע שעה ולהנמיך ל-200 מעלות לעוד חצי שעה
אפיה עם אמבט מים
כלומר: תבנית עם מים בתחתית התנור
זה מה שהופך את המעטה לנוקשה בשונה מלחמניה
להוציא על רשת ולקרר
הנאה מובטחת 💚