לןגן

לחם בית אגוזים וחמוציות

מאת: תילי טובה, פורסם: 13/10/2017 | 06:41
לחם בית אגוזים וחמוציות

תקציר המתכון: טעיםםםםם

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ללוש היטב את כל החמרים פרט למלח 

  2. להוסיף המלח

  3. להתפיח עד הכפלת הנפח

  4. להוציא אויר ולהתפיח בשנית

  5. להוציא אויר וליצור צורה

  6. (אני השתמשתי בתבנית חד-פעמים אינגליש קייק)

  7. להכניס לתבנית עם נייר אפיה / תבנית משומנת

  8. לעבוד בידיים משומנות

  9. לא להוסיף קמח !!!

  10. לחרוץ בסכין חדה פסים ולפזר מעט קמח

  11. לאפות בתנור מחומם מראש 250 מעלות כרבע שעה ולהנמיך ל-200 מעלות  לעוד חצי שעה

  12. אפיה עם אמבט מים 

  13. כלומר: תבנית עם מים בתחתית התנור

  14. זה מה שהופך את המעטה לנוקשה בשונה מלחמניה

  15. להוציא על רשת ולקרר

  16. הנאה מובטחת 💚