לןגן

הום פרייז בטטה תפו"א עם רוטב צ'ילי

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 13/10/2017 | 01:32
הום פרייז בטטה תפו"א עם רוטב צ'ילי

תקציר המתכון: טעים טעים 👌👌👌

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1) מערבבים את הבטטה ותפו"א

  2. 2) מטגנים אותם בשמן עמוק, שמים על נייר סופג

  3. 3) שופכים חצי כוס רוטב צ'ילי או כמה שרוצים ,מערבבים בעדינות ומפזרים פטרוזיליה יבשה

  4. C'est tous👌👌👌