מרק עגבניות
מאת: אפרת בקשי, פורסם: 12/10/2017 | 22:54
קטגוריה: מרקים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר חלבי,
דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
מרק עגבניות
-
קוצצים בצל גדול ומטגנים מעט.
-
מוסיפים כ 5 גבעולי כרפס קצוצים ומטגנים עוד מספר דקות.
-
מוסיפים כף פפריקה מתוקה , פלפל שחור גרוס , כפית כורכום.
-
חותכים. 10 עגבניות קלופות לקוביות ועלי כרפס קצוצים ומוסיפים.
-
מכסים את הסיר ומבשלים 10 דקות עד שהעגבניות מתרככות.
-
מוסיפים מים רותחים ומרק עוף ומבשלים עד שהכרפס מתרכך.
-
מוסיפים שלושת רבעי כוס אורז ומבשלים עוד מספר דקות ובתיאבון.סיפים מים רותחים ומרק עוף ומבשלים עד שהכרפס מתרכך.
-
מוסיפים שלושת רבעי כוס אורז ומבשלים עוד מספר דקות ובתיאבון.
-
קוצצים בצל גדול ומטגנים מעט.
-
מוסיפים כ 5 גבעולי כרפס קצוצים ומטגנים עוד מספר דקות.
-
מוסיפים כף פפריקה מתוקה , פלפל שחור גרוס , כפית כורכום.
-
חותכים. 10 עגבניות קלופות לקוביות ועלי כרפס קצוצים ומוסיפים.
-
מכסים את הסיר ומבשלים 10 דקות עד שהעגבניות מתרככות.
אופן הכנה
-
מרק עגבניות:
-
קוצצים בצל גדול ומטגנים מעט.
-
מוסיפים כ 5 גבעולי כרפס קצוצים ומטגנים עוד מספר דקות.
-
מוסיפים כף פפריקה מתוקה , פלפל שחור גרוס , כפית כורכום.
-
חותכים. 10 עגבניות קלופות לקוביות ועלי כרפס קצוצים ומוסיפים.
-
מכסים את הסיר ומבשלים 10 דקות עד שהעגבניות מתרככות.
-
מוסיפים מים רותחים ומרק עוף ומבשלים עד שהכרפס מתרכך.
-
מוסיפים שלושת רבעי כוס אורז ומבשלים עוד מספר דקות ובתיאבון.