לןגן

פוטטוס אפויים בתנור ממכרים של סבתא לאה

מאת: לאה מאיר, פורסם: 12/10/2017 | 19:33
פוטטוס אפויים בתנור ממכרים של סבתא לאה

תקציר המתכון: תוספות מנצחת, קוצרת מחמאות, קראנצ'יים מבחוץ ורכים מבפנים, מתכון קל ומהיר להכנה, כל אחד יכול.

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ממלאים סיר במים עד כיסוי, שמים את פלחי תפוחי האדמה וכפית אבקת הסודה לשתייה ומערבבים (לא לוותר, בעזרת אבקת הסודה לשתייה מתקבלים תפוחי אדמה קראנצ'יים), מרתיחים ומבשלים את תפוחי האדמה כ-7 דקות עד שהם מתחילים להתרכך (בישול חלקי) ומסננים היטב

  2. מערבבים בקערה גדולה את השמן והתבלינים לתערובת אחידה

  3. מסננים היטב את תפוחי האדמה מעבירים לקערה, מערבבים ככה שתפוחי האדמה יצופו היטב בשמן ובתבלינים

  4. מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה ומסדרים הכל בשכבה אחת לא בגבהים ככה שכל תפוחי האדמה ייאפו בצורה מושלמת

  5. מכניסים לתנור שחומם מראש לחום 220 מעלות טורבו 40-45 דקות או עד שהם זהובים

  6. בתיאבון! אז... כנסו למטבח וספרו איך היה