לןגן

חלות לכבוד שבת

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 12/10/2017 | 05:58
חלות לכבוד שבת

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1)מכניסים את כל החומרים למיקסר ללא המלח ולשים קצת ורק בסוף מוסיפים את המלח

  2. 2)לשים את הבצק עד לקבלת מרקם חלק

  3. ,

  4. 3)מכסים בנייר נצמד ומתפיחים ל 40 דק עד 50 דק עד ש הבצק מכפיל את הנפח ,זה תלוי לפי מזג האוויר בקיץ זה לוקח פחות זמן ובחורף יותר

  5. 4)לשים את הבצק לעוד 10 דקות ולא לוותר כי זה חשוב ככה החלות יוצאות אווריריות

  6. 5)מחלקים את הבצק ועושים צמות לחמניות מה שרוצים ומניחים על נייר אפייה

  7. מכסים במגבת ומתפיחים שנית כ עוד 30 דק ומברישים בחלמון בלבד ואופים בתנור שחומם מראש 180 מעלות🔥 ל25 דק⏰

  8. Jacqueline fadelon