לןגן

לחמניות של בוקר

מאת: שרה יוסף, פורסם: 12/10/2017 | 00:33
לחמניות של בוקר

תקציר המתכון: רכות וטעימות

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשים בקערה שמרים כוס מים וסוכר ולתת לנוח 10 דקות

  2. להוסיף את שאר המצרכים ולערבב לקבלת בצק רך ונעים

  3. להתפיח חצי שעה ללטש ושוב התפחה

  4. לחלק ל16 יחידות לתת לנוח

  5. לעשות צורה של לחמניה

  6. לשים בתבנית על נייר אפיה לתת לנוח למרוח ביצה עם שומשום ולאפות בתנור 200 מעלות חצי שעה בערך

  7. כשמוכן להוציא לכסות עם מגבת