לןגן

עוגת תפוזים בחושה

מאת: Danielle Godon Mesika, פורסם: 11/10/2017 | 06:01
עוגת תפוזים בחושה

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-160 מעלות.

  2. בקערה טורפים ביצים, סוכר, שמן, קליפה מגוררת ומיץ תפוזים לתערובת אחידה. מוסיפים קמח ואבקת אפייה וטורפים לאיחוד.

  3. משמנים את התבנית ( ותבנית קוגלהוף 26 ס"מ ) למניעת הידבקות. משטחים את התערובת בתבנית ואופים כ-40 דקות, עד שהעוגה זהובה וקיסם הננעץ במרכז יוצא כמעט יבש.