לןגן

תוספת של בורגול עם חמוציות ועשבי תיבול

מאת: לילך טייב, פורסם: 10/10/2017 | 13:31
תוספת של בורגול עם חמוציות ועשבי תיבול

תקציר המתכון: אחל'ה מתכון שנתנה לי דודה חנה היקרה! ללא צורך בבישול!!

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. שמים את הבורגול בתוך מסננת עם חורים דקים מאוד, שוטפים מתחת לברז, מניחים את הבורגול השטוף בתוך קערה בינונית וממלאים את הקערה במים, מניחים כ-5 דקות בצד, בודקים עם צפים על המים לכלוכים או "אורחים-יצורים" לא רצויים, מוציאים את הלכלוכים ו"היצורים" הלא רצויים, מכסים עם מכסה כל שהו ומרוקנים את המים. ממלאים במים רותחים עד גובה הבורגול ואפילו טיפה מעל, מוסיפים שמן זית, ואת התבלינים ומערבבים היטב. מניחים בצד לחצי שעה, עד שהבורגול סופג וסופח אליו את כל הנוזלים, מוסיפים את החמוציות ועשבי התיבול מערבבים שוב ומגישים.