לןגן

כנפיים ברוטב אסיאתי מבושל

מאת: סיון אסולין מלול, פורסם: 10/10/2017 | 13:13
כנפיים ברוטב אסיאתי מבושל

תקציר המתכון: כנפיים ברוטב אסיאתי מבושל

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לילה טובבב....

  2. לא שפוי! כשאני קונה כנפיים אני כל היום מוטרדת מהניקיון שלהם ולמה???

  3. 1. כי הילדים שלי מתים עליהם

  4. 2. כי אני מנקה אותם עם פינצטה שלא ישאר בהם זיכרון של נוצות... עוד שריטה עמוקה!

  5. שנתחיל...

  6. #כנפיים_ברוטב_אסיאתי_עם_שקדים_לקויים_לצד_אורז_אחד_אחד

  7. /מתכון סיון מלול💟

  8. 2 קילו כנפיים שטופים ונקיים מסוננים מנוזלים... לחתוך בצל בסיר רחב לחצאי ירח ולטגן להזהבה... להוסיף את הכנפיים ולטגן מ- 2 הצדדים עד להשחמה יפה.

  9. בקערה נערבב בקערה כוס רוטב צ'ילי, חצי כוס רוטב סויה, חצי כוס רוטב טריאקי, רבע כוס סילאן חצי כוס מים רותחים, מעט מלח ופלפל גרוס. לשפוך לסיר, לבשל חצי שעה עם מכסה סגור ועוד חצי שעה עם מכסה חצי פתוח שהרוטב יסמיך על אש נמוכה.💟סיון מלול💟

  10. השוואה של אורז ומים זה כוס מים כוס אורז... נטגן את הכמות אורז הרצוייה מעט תוך ערבוב בערך 7 דק'

  11. אני משתמשת באורז בסמטי הכי טוב... ואז נוסיף את המים וכף שטוחה מלח נערבב טוב ונבשל עד שהמים מתאדים על אש נמוכה.

  12. כף מלח לכמות של 2 כוסות אורז 4 כוסות מים.